Aici o sa va arat cum se face un site pentru MU din start va zic ca este foarte usor!!!
Primul pas
Faceti download la AppServer de
aici sau de
aici !!!
Dupa ce lati downlondat trebuie sa faceti instal, priviti desenele de mai jos:
SCRIEM EMAILUL Dvs shi mergem mai departe!!!
1. Sa zicem ati instalat AppServer, acuma trebuie sa intrati in discul C:Windows adica unde la voi se afla Windows shi sa faceti nishte schimbari intr-un fail:
Deschideti failul - \windows\php.ini
Dvs trebuie sa skimbati la linia 576 - ;extension=php_mssql.dll - stergeri simbolul dat (; ) => daca nu gasiti la linia 576 apasati CTRL+F shi copiati aceasta [;extension=php_mssql.dll] shi faceti Find dupa ce a gasit-o stergeti simbolul [;]
La linia 942 textul - mssql.secure_connection = Off ( Оff schimbati pe Оn )
si la linia 237 textul- expose_php = On ( Оn schimbati pe Оff ).
FACETI UN RESTART NUMAIDECIT
Cam aceasta daca nu ati inteles ce trebuie de facut eu o sa va mai lamuresc o data ... adica sa intelegi unde shi cum =D
GATA CU ASTA AM TERMINAT
ACUMA RAMINE SITEUL
Trebuie sa copiati un site de pe net sau va dau eu unul
aici acesta este muweb7 eu o sa gasesc unul bun shi o sal pun pe viitor... acum luati-l si punetil in mapa C:AppServwww => il dezarhivati faceti o mapa mu si aruncati tot arhivul acolo... daca vreti ca siteul sa fie intru fel asha
http://192.168.1.2/mu atunci faceti o mapa mu daca doriti sa fie doar
http://192.168.1.2 atunci aruncati arhiva doar in C:/AppServ/www . Acuma ramine doar sa faceti instal la site. Asta se face in felul urmator:
Intrati in explorer shi scrieti: localhost/install/install.php shi instalati mai departe siteul daca nu o sa mearga din prima instalul faceti un restart pentru ca daca ati skimbat acolo in windows/php.ini treubie sa faceti un restart... eu o sa pun niste screenuri cum se face precis un install...
Dvs ati intrat in localhost/install/install.php sau localhost/mu/install/install.php shi a aparut aceasta atunci faceti click pe install:
Ati apasat pe install shi a aparut aceasta atunci faceti un restart la computer shi incercati din nou:
Acum ati facut un restart shi iara intrati in localhost/install/install.php sau localhost/mu/install/install.php, privit desenele cum se instaleaza:
AICI PUNETI NICKul ADMINULUI, passwordul si codul din 4 litere [totul la dorinta])
DUPA ACEASTA INSTALATI CUTENEWS PENTRU A PUTEA FACE MODIFICARI IN SITEUL DVS!!!
GATA CU INSTALAREA AM TERMINAT, ACUMA PUTETI SA INTRATI IN ACAUNTUL PENTRU SITE, ACESTA ESTE PENTRU A PUTEA FACE MODIFICATII IN SITE
WebSites
-Muweb 7- CLICK AICI -Muweb 6- CLICK AICI -Muweb 8- CLICK AICI -Muweb 2- CLICK AICI -Muweb 3- CLICK AICI -Muweb 1- CLICK AICI